![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 4 Answers
0
توی یه سایت خوندم اگر نیاز هست که مقدار مشخصی طی 3 یا 4 ماه در حساب داشته باشید و شما آن را یکجا به تازگی واریز کردید فقط کافیست مدارک مرتبط را ضمیمه کنید که آفیسر متوجه شود این مبلغ متعلق به شما بوده و از فروش دارایی خودتان واریز شده است مثلاً فروش دلار و طلا همچین راه حلی ممکن هستش برای ارایه نامه تمکن که اگر فراید EOI طولانی شد مدت کمتری پول تو حساب بانکی بمونه؟!
2021-09-18 23:27:00 Saskatoon مهاجرت #حساب بانکی
4 Reply
خیر اگر کمتر از مدتی که سایت قید کرده پول توی حساب باشه، حتی یک روز کمتر، خیلی راحت ریجکت میشید.
2021-09-18 23:35:00
سلام آقا میعاد.وقتتون به خیر. بابت این تمکن یک بار توی یکی از همین گرو ههای همین مجموعه صحبت شده بود که برخی از بانک ها میانگین حساب سه ماه گذشتت رو میتونن همون مقداری بزنن که مثلا شما توی یک هفته گذشته واریز کردید، آیا همچین چیزی وجود داره؟ میشه پول رو الان توی حساب قرار ندیم و هر وقت دراو شدیم اینکارو بکنیم؟
2021-09-19 16:31:00
نمیدونم از بانک بپرسید ببینید همچین چیزی وجود داره و بهتون میده یا نه!
2021-09-19 16:33:00
میانگین برای ساسکاچوان مهم نیست ریز گردشهای سه ماه گذشته از شما خواسته میشه
2021-09-19 17:27:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#حساب بانکی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
با یعنی برای اپلای کردن علاوه بر مبلغ پولی که توی حساب بانکی داریم باید حتما زمین یا خانه ای به اسم خودمان هم ارائه بدهیم؟
2021-08-30 15:56:00 #Canada [برای اپلای کردن] مهاجرت
، کسی اطلاعات داره که آیا میشه از ترکیه یک حساب بانکی کانادایی ایجاد کرد؟
2021-09-03 12:23:00 #Canada [حساب بانکی] مهاجرت
جناب ، عرض ادب، وقت شما بخیر اگر ما دو یا سه حساب بانکی رو موقع سابمیت برای تمکن ارائه بدیم، و در صورت ریجکتی و بعد از پروسه دادگاه و درخواست گردش حساب شش ماهه از سمت اداره مهاجرت، اگر یکی از اون حساب ها رو نتونیم ارائه بدیم و موجودی اون حساب رو خارج کرده باشیم مشکلی پیش میاد؟ (با این توضیح که مجموع موجودی حساب های دیگه برای نشون دادن تمکن کافی هست) یا اینکه هر حسابی رو معرفی کرده باشیم الزاماً باید گردش همه اونها رو نشون بدیم؟
2021-09-03 15:04:00 #Canada [مشکلی پیش میاد] مهاجرت
غیر مرتبط به سوال قبلی هم داشتم استاد بزرگوار بنده در صورتی که از کشور دیگه ای به غیر از کانادا در حساب بانکی کاناداییم پول دریافت کنم آیا باید مالیات پرداخت کنم؟ این پول ممکنه هدیه و یا حقوق باشه.
2021-09-04 21:48:00 #Canada [حساب بانکی] مهاجرت
خدمت ادمین محترم، ی داشتم ازتون من دفعه قبل به خاطر تمکن مالی ریجکت شدم و دلیل آنها ندادن گردش سه ماهه بود در صورتیکه حساب بانکی من بلند مدت بوده و گردش ندادند لطفا میشه بگید با چه جمله ای در تمکن مالی ذکر شه که این پول واریز و برداشت نداشته؟ ممنون
2021-09-21 01:28:00 #Saskatoon [تمکن مالی] مهاجرت
?آخرین و مهمترین سوال من: من از ۷ می که سابمیت قبلیم هست از حساب بانکی خودم که تمکن ازش ارایه داده بودم تا به امروز ۳۰ سپتامبر ۲۰ میلیون کم و ۱۲ میلیون اضافه شده در این ۵ ماه پولی هم که در حساب هست ۴۵۰ میلیون تومان هست (حساب ساپورترم هم تقریبا وضعیت مشابه داره) ۱ بنظرتون تمکن ۴ ماه بگیرم ایرادی داره؟( چون اگه تمکن ۶ ماهه بگیرم turnover ام از این حالت که نزدیک به صفر هست در میاد) ۲ بنظرتون از تاریخ ۷ می(تاریخ سابمیت اولی) تا روزی که می خوام ریسابمت کنم بگیرم؟ ۳ با توجه به اینکه پول از حساب کم و ز
2021-09-30 13:26:00 #Canada [حساب بانکی] مهاجرت
.واسه تمکن مالی حساب بانکی بنام همسر درخواست دهنده باشه مشکلی نداره؟
2021-10-02 17:16:00 #Saskatoon [تمکن مالی] مهاجرت
سوالم بی ربطه ولی ممنون میشم اگه میدونیدو کمک کنید من میخوام صورت حساب بانکی بگیرم از طریق اپ بانکم ولی میخوام چندتا از واریزی هام مشخص نباشه حذف بشه یا نمایش داده نشه برای طرف کسی میدونه باید چیکار کنم تا حالا کسی تجربه ای داشته؟
2021-10-23 07:38:00 #Saskatoon [باید چیکار کنم] مهاجرت
برای ویزای توریستی با دعوت نامه چقدر باید پول تو حساب بانکی داشته باشیم ؟ برای هر نفر
2020-12-23 17:54:16 #Montreal [ویزای توریستی][حساب بانکی][دعوت نامه] مهاجرت
برای تمکن مالی نوع حساب بانکی مهمه ؟اینکه قرض الحسنه یا جاری باشه مهمه ؟
2020-11-15 08:07:45 #Montreal [تمکن مالی][حساب بانکی][ قرض الحسنه][جاری ] مهاجرت
اینجا کسی رو داریم که توی یه conjugal relationship بوده باشه و برای پارتنرش اسپانسر شده باشه؟ ممنون می شم اگه تجربتون رو با ما در میون بذارین.
2021-08-30 08:50:00 #Saskatoon
وقت همکی بخیر ، من هم در مورد تمکن مالی سوال داشتم، من تا الان فکر میکردم سفارت میاد و بر اساس یه سایت بین المللی تبدیل، موجودی حساب رو از ریال به دلار حساب میکنه، توی این سایت هر دلار کانادا ۳۳۰۰ تومنه، اما یه وکیل به یکی از م گفته بود که این حرف درست نیست و سفارت میاد و بر اساس قیمت واقعی بازار تبدیل میکنه، بر این اساس هر دلار کانادا حدود ۲۱۰۰۰ تومنه، وکیله میگفت علت خیلی از این ریجکتی ها همینه، یعنی بر این اساس موجودی حسابها بر حسب دلار کم بوده، کسی چیزی میدونه؟ ممنونم،
2021-09-07 23:45:00 #Saskatoon
ممنونم دوستانکسی میدونه چه سایتی رزومه میشه نوشت؟ تمپلیت معتبر و خوبو نمونه کسی داره بفرسته برام؟
2023-02-09 00:00:00 #Saskatoon
بعد از نامینیشن اگر oid باشیم چه مدارکی تو فدرال میخوان چون راهنمارو که خوندم فقط باید چند تا فرم پر میکردیم مثل ee نمیخواد دوباره کل مدارک (سابقه کار، فاند ستلمنت و …) بفرستیم؟
2021-08-31 04:45:00 #Saskatoon
برای گرفتن نامه از اداره مالیات، باید از شرکت نامه بگیریم؟ اگر نیاز هست متن نامه چجوری باید باشه؟ پروسه اش چجوری برم ک سریعتر انجام بشه؟ چون وقت کمی دادن بهم
2021-10-06 00:18:00 #Saskatoon
برای سابمیت کردن ویزا نیاز هست که CAQ برسه با رسیدش میشه اپلای کرد و هر موقع اومد وبفرم بزنم؟
2021-11-15 06:34:00 #Saskatoon
، کسانی که طی ۶ ماه گذشته ، ITA گرفتن و مدارکشون بررسی شده کسی هست که ویزاش اومده باشه و پاس رکوئست شده باشه؟ چقدر طول میکشه این مرحله الان؟
2021-08-29 16:18:00 #Saskatoon